Novi Sad
24.03.2012.
09:14 > 18:02
Jedan mladić pretio je dvema aktivistkinjama Omladinskog centra "CK 13" u prostorijama te alternativne kulturne institucije.
  • 24.03.2012 22:24
    Apel drzavi
    Potrebno je da drzava resi ovaj problem kako raznih organizacija koje svojim istupima nekog vređaju tako i pojedincama koji uzimaju pravdu u svoje ruke.
  • Djura

    24.03.2012 22:08
    Kad ja tamo a ono...
    A vid` javio se i uvazeni domacin italijanskim fasistima u skupstini Srbije i to cirilicom. Pa ja sam mislio da si ti zazet mahanjem srs zastavom, a ti bas volis da budes tudji advokat pobozni covece. Zna se zasto je "mladic" usao u ck .Zato sto zna da tamo nije opasno za njega jer hipi devojcice eventualno mogu da pozovu policiju ,od koje je on zasticen .Ali nema veze sto ne platis na mostu platices na cupriji...
  • Филип

    24.03.2012 20:35
    Страшно злодело
    Зар је забрањено супротставити се тој групици из ''Централног комитета 13''? Ко каже да је било претњи? Њихови плакати су веома увредљиви за сваког побожног човека, јер прецртавају мртвог човека који настрадао у монтираном процесу. А ви господо из ''Црне куће'', надам се да ће вам друг Цобел помоћи, као и онда кад вам је финансирао објекат. Толико о вашој искрености.
  • BaderMajnhofCrveneBrigade

    24.03.2012 17:08
    Mladić???
    Zašto "mladić", kad se zna imenom i prezimenom ko je (a i nije da se "mladić" baš nešto trudi da to sakrije)? Pandursko dete, adresa poznata kome treba da bude poznata. Ne mora on tražiti ko je lepio plakat, biće kontaktiran...
  • smrt fašizmu

    24.03.2012 17:02
    Nadam se da će sledeći put naići na aktiviste umesto na aktivistinje, i da će proći onako kao fašisti treba da prođu.
  • Lenka

    24.03.2012 16:53
    Istinu ne možete sakriti
    Fašisti lepe plakate vređajui antifašistu koga su za zasluge odlikovali američki predsednik Harry S. Truman (1884-1972)i francuski predsednik Charles de Gaulle (1890-1970), kao svog saveznioka!

    Ovi što su učili laži komunista i gledali izmišljene filmske priče "crvenog režisera" Veljka Bulajića bi da opet falsifikuju istoriju.
  • AFA 4ever

    24.03.2012 16:22
    A zasto je debilko pretio u CK13? Kakve veze oni imaju sa akcijama AFA NS?? Kapiram da su fasistickim debilima sve koji nisu oni isti ali ipak... Nije lepo da diraju hipi-NGO-curice jer ne smeju da se obrate na pravu adresu da ne bi kupili zube polomljenim prstima...
  • 24.03.2012 12:57
    Младић ????
    Ајте молим вас...ја мислио Ратко Младић претио. Шта Дража? Напишите Џон Ленон и тачка. Гив пис а ченс! Па још се не зна ни дал је Дража мртав, јестел видели у Службеном листу изишло да се јави!
  • 24.03.2012 12:42
    Voljan da pomogne...
    Iskreno, previše je nedostataka da bi se pomoglo u jednom komentaru... Čini se da pojedinci ovde govore o nečemu što im nije poznato ni izdaleka te se onda sve bazira na poluinformacijama i projekcijama ne baš bistrih glava a iz te kombinacije proizađe jedino plitkoumna drskost i samodovoljnost.

    Takođe, čini se čak da se ovde javljaju i daltonisti pa onda pogrešno "koriste boje" jer Kuća je crna a preti se nekim "crvenima", plakati se vraćaju na pogrešnu adresu a iz istorije se ima kec!

  • Pomoc zaostalom

    24.03.2012 11:59
    "CK 13 - ja se sećam jedino da je CK Centralni komitet znači imaju neku partiju, e sad ono 13 me buni. Ili ih ima 13 il to do 13 godina primaju."

    Haha, CK je skracenica za "crna kuca" ,jer je crna jel, a 13 je broj te kuce u ulici, jer je obicaj i zakon da svakak kuca ima broj.Razumes?

    "Alternativna - to ono možeš vamo a ne moraš a možeš i tamo al opet ne moraš ( sreća setih se reči milog nam predsednika " eu nema alternativu " )
    E sad dal to znači da eu ne može u ovaj OC CK 13 jel oni imaju alternativu a eu nema ?"

    Preskocicemo ,jer nema potrebe analizirati ovakve izjave.

    "Kulturni - to bi bilo bioskop, pozorište , recitacije, književne večeri .... lepo baš lepo samo nisam nigde naguglo repertoar. Valjda će biti objavljen."

    Procitaj na ck13 sajtu.Program je bogat, vec godinama.

    "A ako nije onda sram vas bilo omladinci da omladinke sede same u prostorijama OC CK 13 alternativne kulturne institucije."

    Zasto, rade svoj posao, ne ugrozavaju nikoga, kulturni su i vaspitani. Sve je po zakonu, razumes? Klinci kao ovaj Filip ne mogu da rade mimo zakona i da odreduju ko ce,sta ce, kako ce, sa kim ce itd. Valjda razumes da je to cist fasizam.

    "Pošto meni i dalje nije jasno kakva je to organizacija zamolio bi nekog upucenijeg da mi objasni."

    Skup organizacija kulturno,umetnickog,humanitarnog,edukativnog i zabavnog karaktera. Znas, kao klub ali sa gomilom raznovrsnog programa.Bilo bi dovoljno da procitas njihov sajt.
    Nadam se da vise neces biti zaostao. :) Cao!

  • Anonimka

    24.03.2012 11:46
    @Anti Antifa
    Šta je junačino, devojkama si otišao da pretiš?! Izvini,nismo te prepoznali, lepo si nam rek'o da će neko platiti. Takve najviše volim. Jadaro.
  • Citizen

    24.03.2012 11:43
    pretnje
    "don't ask me - ask google" - nije samo inteligencija u roditelja ili doticnog sina im, ovde "mladica", ono sto zabrinjava, kao ni komentari podrske; zajednicki imenitelj takvih likova je hronican nedostatak sexa, preterana masturbacija i bes zbog licne neostvarenosti. da icemu vredi on ili ovaj Браво ili Goxy - bili bi ostvareni sportisti, umetnici, strucnjaci u svom poslu, a onda bi tu bile i devojke, prijatelji i ne bi imali vremena za gluposti.
  • Pezos

    24.03.2012 11:14
    Pomagajte zaosto sam
    "Omladinskog centra "CK 13" alternativna kulturna institucija

    Omladinski centar - to valjda znači omladinke i omladinci, lepo

    CK 13 - ja se sećam jedino da je CK Centralni komitet znači imaju neku partiju, e sad ono 13 me buni. Ili ih ima 13 il to do 13 godina primaju.

    Alternativna - to ono možeš vamo a ne moraš a možeš i tamo al opet ne moraš ( sreća setih se reči milog nam predsednika " eu nema alternativu " )
    E sad dal to znači da eu ne može u ovaj OC CK 13 jel oni imaju alternativu a eu nema ?

    Kulturni - to bi bilo bioskop, pozorište , recitacije, književne večeri .... lepo baš lepo samo nisam nigde naguglo repertoar. Valjda će biti objavljen.

    Institucija - e sad opet dilema, jel to aktivističke grupe, akademije,gradska policija, udruženja građana,klubovi (sportski, društveni, etc.),udruženja potrošača,nevladine organizacije (NGO),neprofitne organizacije (NPO),udruženja žena..... vid šta tog ima ko će to skontati.
    Mada bi reko po ovom članku da su neke žene u pitanju jer ovaj napade samo aktivistkinje.

    A ako nije onda sram vas bilo omladinci da omladinke sede same u prostorijama OC CK 13 alternativne kulturne institucije.

    Pošto meni i dalje nije jasno kakva je to organizacija zamolio bi nekog upucenijeg da mi objasni.

    PS
    Sale ti nemoj biću još zbunjeniji ako još dodaš i ovde opet Vojvodinu :)
  • Zlaja

    24.03.2012 11:13
    Zar ne bi trebalo da piše

    "aktivista pretio aktivistkinjama"

    ili "mladić pretio devojkama"?

    Tako bi ispošovali tačnost i objektivnost.
  • Анти Антифа

    24.03.2012 10:59
    Ја јуче рекох да се не зезате а ви нисте послушали... Много сте се осилили црвени!
  • 24.03.2012 10:54
    Nemojte tom nesrecniku davati medijski prostor, nije vredan toga.
  • Bob

    24.03.2012 10:45
    I moja podrska mladicu..On je glas naroda
  • Goxy

    24.03.2012 10:29
    Novi Sad na meti fašista
    Ustaški podmladak lepi ove plakate po Novom Sadu uz podršku aktivista LSV-a i LDP-a.
  • Slepo kuce

    24.03.2012 10:13
    Kakav bolid.
    Da je znao da odande poticu ti plakati i da tamo boravi AFANS, sigurno ne bi dosao junacki, da preti zenama.
    Heroj, bas kao i njegovi idoli.

    Zasto ne postave snimak ovog nasilnika?
    Kad ce policija da reaguje, jel treba nekog da ubiju u ck13 il da ga zivog zapale da bi se smilovali pa i uradili nesto povodom pretnji inapada na zivot? Zbog ovakvih stvari stvarno pocinjem da mislim da bi Vojvodina trebala da se odstrani od politike Srbije, da imamo svoju policiju i zakone. Onda ovom olosu ne bi palo na pamet da se igra pravde i da je deli kako mu se cini da je ispravno.

    Plakata ima jos, nisi sve iscepao.
  • браво

    24.03.2012 09:54
    Пуна подршка том младићу!
  • Cudista

    24.03.2012 09:52
    Topla voda
    Gospodo,mladic je na strani vlasti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna